Veel gestelde vragen

Neen, we hebben geen showroom of winkel, alle Systemen worden opgebouwd in ons atelier, maar je kan wel steeds na een afspraak te maken langskomen voor ophaling of een persoonlijk gesprek.

Als je akkoord gaat met de opgegeven prijs en je wil dit systeem aankopen, dan bezorgen we jou een betaallink. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen gaan we aan de slag om je nieuwe computer op te bouwen.

Dit hangt af van het bestelde systeem en wat er op dat moment op voorraad is van onderdelen bij onze leveranciers. We doen ons uiterste best om binnen een termijn van 2 weken uw systeem te leveren.

Je kan kiezen om je nieuwe computer zelf te komen ophalen na afspraak of we bezorgen jouw systeem persoonlijk bij jou thuis. Een meerprijs kan aangerekend worden hiervoor maar dit hangt af van de prijs van het systeem en woonplaats.

Ja, we kunnen geen garantie geven als u of iemand anders wijzigingen uitvoerd of onderdelen vervangt. Als u graag iets wil uitbreiden op wijzigen aan het systeem kan u ons contacteren.

U kan bij Lion Gaming Solutions uw defecte computer laten herstellen, zelfs al is deze niet bij ons aangekocht.

Top